Zorgcomplexen

Zorgcomplexen

Afbeelding

Curans - Zwolle - SWZ

Curans ligt aan de Ferdinand Bolstraat in de Diezerpoort, op slechts 650 meter van de binnenstad met alle mogelijke voorzieningen.

Afbeelding

De Havezate - Zwolle - deltaWonen

De Havezate ligt aan de Gombertstraat in de wijk Holtenbroek en bestaat uit 159 tweekamerwoningen en 10 driekamerzorgwoningen.

Afbeelding

De Keersluis - Zwolle - deltaWonen

De Keersluis ligt aan de Harm Smeengekade in de Kamperpoort, nabij het stadscentrum, en bestaat uit 117 tweekamer zorgwoningen.

Afbeelding

De Wendakker - Zwolle - SWZ

De Wendakker ligt aan de Winterdijkstraat en Belvederelaan in de moderne wijk Stadshagen en is gevestigd boven een basisschool en kinderdagverblijf. De Wendakker bestaat uit 35 appartementen.

Afbeelding

Ensemble - Zwolle - SWZ

Ensemble ligt aan de Belvederelaan in de moderne wijk Stadshagen en bestaat uit 28 driekamer zorgwoningen (waarvan 16 onder en 12 boven de huurtoeslaggrens).

Afbeelding

Het Hoge Huis - Zwolle - SWZ

't Hoge Huis in Stadshagen is mooi gelegen aan het water en op 500 meter afstand van het Zonnehuis. Heeft u zorg nodig, dan wordt deze geleverd vanuit het Zonnehuis (door de Zorgcombinatie Zwolle).

Afbeelding

Haringvliet - Zwolle - SWZ

De 23 zorgwoningen (op de eerste vier woonlagen) in de Haringvliet liggen op loopafstand van het grote winkelcentrum Aa-landen. Ook liggen de appartementen heel dichtbij woonzorgcentrum Rivierenhof waar zorg en welzijnsactiviteiten geboden wordt.

Afbeelding

De Baanbreker - Zwolle - deltaWonen

De Baanbreker ligt aan de Lijnbaan in de Kamperpoort, nabij het stadscentrum en bestaat uit 47 driekamer zorgwoningen. In de nabije omgeving vindt u een supermarkt, apotheek en een huisartsenpost.

Afbeelding

Weteringstaete - Zwolle - deltaWonen

De Weteringstaete ligt aan de Nijenhuislaan in Stadshagen, pal naast zorg- en servicecentrum het Zonnehuis. Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich de dagverzorging en een kinderdagverblijf.

Afbeelding

Zijpehof - Zwolle - deltaWonen

In de wijk Aa-landen, tegenover het winkelcentrum, liggen de 26 driekamer zorgwoningen van Zijpehof, naast woonzorgcentrum Rivierenhof. In het woonzorgcentrum is een grand café, een theaterzaal en een theehuis.

Afbeelding

Boven Nieuwstraat - Kampen - IJsselheem

Wonen in het centrum van Kampen met zorg om de hoek? Kies dan voor een appartement aan de Boven Nieuwstraat. In het ruim opgezette complex heeft u de beschikking over een driekamerwoning met open keuken en twee slaapkamers. En dat allemaal op een...

Afbeelding

Helenius de Cockplein - Kampen - IJsselheem

Gezellig wonen in de binnenstad van Kampen met alle voorzieningen om de hoek? Dat kan in een van de appartementen aan het Helenius de Cockplein. Er zijn verschillende driekamerappartementen beschikbaar. 

Afbeelding

Margaretha - Kampen - deltaWonen

Woonzorgcentrum Margaretha vindt u in het hart van Kampen. Deze prachtige nieuwbouwlocatie is de uitvalsbasis voor tal van uitstapjes in de stad. In uw ruime tweekamerappartement met open keuken bent u van alle gemakken voorzien. Wilt u er even op...

Afbeelding

De Vijverhof - Kampen - IJsselheem

Wonen in een beschermde omgeving met de mogelijkheid gebruik te maken van de faciliteiten die een zorgcentrum biedt? Huur dan een appartement in De Vijverhof.

Afbeelding

Amandelboom - Kampen - IJsselheem

In de nieuwbouw van Hervormd woonzorgcentrum De Amandelboom of in De Wederick kunt u beschermd wonen met de mogelijkheid gebruik te maken van de faciliteiten van het zorgcentrum. Uw tweekamerappartement is ruim en licht en geheel naar eigen smaak in...

Afbeelding

Maarlenhof -IJsselmuiden - Beter Wonen IJsselmuiden

Wonen in het centrum van IJsselmuiden met zorgvoorzieningen binnen handbereik? Dan is een appartement in Maarlenhof ideaal. Een team van professionals staat dag en nacht klaar om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden waar nodig. 

Afbeelding

Havezate - IJsselmuiden - Beter Wonen IJsselmuiden

De 56 driekamer zorgwoningen van wooncomplex Havezate bevinden zich naast het woonzorgcentrum Maarlenhof in het centrum van IJsselmuiden. Bewoners kunnen gebruik maken van de voorzieningen en activiteiten in het naastgelegen woonzorgcentrum...

Afbeelding

Fermate- Zwolle - deltaWonen

Naast het winkelcentrum in Holtenbroek in Zwolle ligt locatie Fermate. Dit moderne complex biedt volop gelegenheid tot zelfstandig wonen.

Afbeelding

De Meente- Genemuiden- Wetland Wonen

De Meente is een vertrouwde ontmoetingsplek voor ouderen in Genemuiden. In of rondom De Meente kunt u wonen in een eigen appartement met zorg vlakbij. 

Afbeelding

De Schans- Zwartsluis- Wetland Wonen

Naast het woonzorgcentrum heeft De Schans zijn 54 aanleunwoningen. In een aanleunwoning woont u zelfstandig in uw eigen appartement. U kunt als u dat wilt zorg aanvragen bij IJsselheem.

Afbeelding

De Hazelaar-Hasselt- Wetland Wonen

Naast het woonzorgcentrum De Hazelaar zijn verschillende aanleunwoningen beschikbaar. In een aanleunwoning woont u zelfstandig in uw eigen appartement. U kunt als u dat wilt zorg aanvragen bij IJsselheem.

Afbeelding

Nieuw Clarenberg- Vollenhove- Wetland Wonen

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg staat in het centrum van Vollenhove. Naast het woonzorgcentrum zijn verschillende aanleunwoningen beschikbaar. In een aanleunwoning woont u zelfstandig in uw eigen appartement.

Afbeelding

De Zonnewiede- Giethoorn- Wetland Wonen

Naast het woonzorgcentrum heeft Zonnewiede verschillende aanleunwoningen. In een aanleunwoning woont u zelfstandig in uw eigen appartement. U kunt als u dat wilt zorg aanvragen bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land.