Nieuws

Laatste nieuws

Let op: woningzoeker.nu biedt op Facebook niet bestaande huurwoningen aan

10-06-2021

Dewoningzoeker.nu biedt via Facebook niet-bestaande huurwoningen aan. Het aanbod op de website Dewoningzoeker.nu en de daaraan gekoppelde Facebookpagina met dezelfde naam ziet er heel mooi en echt uit. Maar helaas gaat het hier om niet bestaande huurwoningen.
Wij (en andere woningcorporaties in de gemeenten Kampen, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle) bieden onze woningen alleen aan via www.dewoningzoeker.nl

Lees het artikel dat de Avro-Tros Opgelicht heeft geplaatst op hun website: Dewoningzoeker.nu biedt via Facebook niet-bestaande huurwoningen aan, waarschuwt de politie - Opgelicht?! - AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog

Laatste nieuws

Vraag aan de Woningzoeker

Heeft u een vraag over deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stuur een e-mail naar 1 van de woningcorporaties.

Vraag aan een corporatie

Heeft u een vraag aan 1 van de woningcorporaties? Bel of mail met de woningcorporatie die in de woningadvertentie staat.

Idee of klacht?

Heeft u een idee hoe we onze dienstverlening of de website kunnen verbeteren? Of bent u niet tevreden? Bel of mail met 1 van de woningcorporaties.

Meld een idee of klacht