Nieuws

Laatste nieuws

De gekleurde huisjes in de woningadvertentie: wat betekenen ze?

17-10-2022

Sinds kort staan er in woningadvertenties op de Woningzoeker rechts bovenin gekleurde huisjes. Woningadvertenties krijgen hiermee een label. De labels zorgen er voor dat u ook woningadvertenties ziet die niet helemaal passen bij uw wensen. Dit is omdat er weinig woningaanbod is momenteel.

Hieronder ziet u wat de labels betekenen:

Groen huisje: deze woningadvertentie voldoet aan uw wensprofiel.
Oranje huisje: deze woningadvertentie voldoet niet helemaal aan uw wensprofiel, maar u kunt wél reageren op deze woning. Zoals een woning in een andere plaats.
Rood huisje: u kunt niet reageren op deze woning.

Door de labels met de huisjes ziet u sinds kort misschien ook woningen in uw persoonlijk aanbod, die niet passen bij uw wensprofiel.

Laatste nieuws

Vraag aan de Woningzoeker

Heeft u een vraag over deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stuur een e-mail naar 1 van de woningcorporaties.

Vraag aan een corporatie

Heeft u een vraag aan 1 van de woningcorporaties? Bel of mail met de woningcorporatie die in de woningadvertentie staat.

Idee of klacht?

Heeft u een idee hoe we onze dienstverlening of de website kunnen verbeteren? Of bent u niet tevreden? Bel of mail met 1 van de woningcorporaties.

Meld een idee of klacht