Nieuws

Laatste nieuws

Binnenkort in de verhuur: Kastanjetuin Stadshagen

29-07-2021

De Kastanjetuin ligt aan de rand van Stadshagen in het buitengebied van Zwolle. Stadshagen kun je zien als een stad op zich. Met een winkelcentrum, de huisarts en apotheek op loopafstand van de Kastanjetuin. Ook sportscholen, een zwembad en andere mogelijkheden om te sporten zijn in de buurt. Je woont in Zwolle, maar het voelt ook alsof je buiten woont. Tegenover de Kastanjetuin ligt Park de Stadshoeve. Dit is een ontmoetingsplek voor alle inwoners van Stadshagen. Het NS station Stadshagen, de bushalte en de snelweg zijn dichtbij.
De omgeving met de Milligerplas en de vele wandelgebieden maken het voor natuurliefhebbers ook erg interessant. 

We bouwen hier 11 woningen en 21 appartementen. In dit project worden ook 18 koopwoningen gebouwd. De woningen en appartementen staan dinsdag 10 augustus op de Woningzoeker.

Klik hier voor meer informatie over de Kastanjetuin.

Laatste nieuws

Vraag aan de Woningzoeker

Heeft u een vraag over deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stuur een e-mail naar 1 van de woningcorporaties.

Vraag aan een corporatie

Heeft u een vraag aan 1 van de woningcorporaties? Bel of mail met de woningcorporatie die in de woningadvertentie staat.

Idee of klacht?

Heeft u een idee hoe we onze dienstverlening of de website kunnen verbeteren? Of bent u niet tevreden? Bel of mail met 1 van de woningcorporaties.

Meld een idee of klacht