Voorwaarden en privacystatement

Uw inschrijving is actief als u alle gegevens hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de voorwaarden en het privacystatement.

Voorwaarden inschrijving de Woningzoeker

1. Wilt u inschrijven? Dat kan vanaf 18 jaar.

2. Bent u jonger dan 18? En heeft u via de rechter een meerderjarige status gekregen? Dan kunt u zich met een bewijs van uw meerderjarigheidsstatus tóch inschrijven. U levert dit bewijs in bij 1 van de woningcorporaties.

3. Stichtingen kunnen niet inschrijven als woningzoekende, alleen natuurlijke personen.

4. U kunt 1 keer ingeschreven staan. Een inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Een inschrijving kan bestaan uit een aanvrager en een mede-aanvrager. Een inschrijving kan worden samengevoegd of gesplitst.

5. Staat u samen met een partner ingeschreven en wilt u op een spoedwoning reageren? Studenten kunnen niet reageren in deze module. Is uw partner geen student? En voldoet hij/zij aan alle voorwaarden? Dan kunt u wel reageren op de spoedmodule. Lees hier meer over reageren op een spoedwoning.

6. U bent zelf verantwoordelijk voor uw gegevens.
U kunt uw gegevens aanpassen via Mijn overzicht. Zijn uw gegevens niet juist? Dan kunnen we een woningaanbieding intrekken. Kunnen we u niet bereiken? Dan zien we dit als een weigering van de aangeboden woning. Uw inschrijving kan hierdoor geblokkeerd worden.

7. Inschrijven kost geld. Betaalt u niet op tijd? Dan wordt u uitgeschreven en verliest u uw inschrijfduur.

8. Staat u 1 jaar ingeschreven en wilt u ingeschreven blijven? Dan kunt u uw inschrijving ieder jaar verlengen. Hier betaalt u verlengingskosten voor. Betaalt u niet op tijd? Dan wordt u uitgeschreven en verliest u uw inschrijfduur.

9. De Woningzoeker mag de voorwaarden en tarieven van het inschrijven en verlengen aanpassen.

Privacystatement

Download privacystatement