inloggen
zoeken

Inschrijving splitsen

Staat u samen met iemand anders ingeschreven, maar is dat volgens u niet meer gewenst, dan is het mogelijk de inschrijving te laten splitsen. Diegene die van de inschrijving afgehaald wil worden, kan aangeven of hij/zij gesplitst wil worden naar een geheel nieuwe inschrijving of dat hij/zij direct wil worden samengevoegd naar een andere bestaande inschrijving.
Let op: Er mag NIET gesplitst worden als de inschrijving is geblokkeerd of wanneer u al kandidaat bent voor een woonruimte.

Bij het splitsen behoudt ieder zijn eigen opgebouwde inschrijfduur.

Indien u gesplitst wilt worden naar een nieuwe inschrijving, gaat u jaarlijkse verlengingskosten betalen van € 10,00 (prijspeil december 2017). Om een inschrijving te laten splitsen, kunt u dit formulier invullen en opsturen (mag per e-mail of per post) naar een van de deelnemende woningcorporaties.

Zodra uw aanvraag voor het splitsen is verwerkt, ontvangt u per e-mail bericht.

Indien u van de inschrijving afgehaald wilt worden en uw inschrijving gelijk wilt samenvoegen met een andere bestaande inschrijving, dan kunt u dit kenbaar maken door het formulier 'samenvoegen'  ook in te vullen.

U mag natuurlijk ook langskomen op het kantoor van een van de deelnemende woningcorporaties. Wij helpen u graag met het invullen van de formulieren.

 

Overlijden

Bij overlijden van uw partner vragen wij u dit formulier in te vullen en op te sturen (mag per e-mail of per post) naar een van de deelnemende woningcorporaties.

U mag natuurlijk ook langskomen op het kantoor van een van de deelnemende woningcorporaties. Wij helpen u graag met het invullen van de formulieren.

sfeerafbeelding